Allehelgen

I år indbyder vi til en stemningsfuld Alle helgens gudstjeneste

mandag den 1. november kl. 19.00 i Vig Kirke.

Denne aften vil vi mindes de døde. Både dem vi selv har mistet og alle de mennesker, som har båret den kristne tro videre gennem generationer.

Kirken vil være pyntet med levende lys og gennem bøn, tekst og musik skabes et rum til at mindes og sørge over dem, vi har mistet. Der vil også være plads til at takke for det liv, vi fik lov at dele med vores kære. Navnene på dem, der er døde i årets løb, vil blive læst op, og det vil være muligt at tænde et lys for dem, man tænker på.

Vi indbyder personligt de pårørende, der har mistet en af deres kære i året, der er gået. Men alle er velkommen til at komme og mindes denne aften.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at gå ud på kirkegården og sætte lys ved gravene.