Daabsæbletrae.jpg
Daabsaebler-2018.jpg

Lidt af hvert…

Aktivlisten – skriv dig meget gerne på!

Vig kirkes aktivliste er for ALLE som har tid og lyst til at være lidt eller meget aktiv i fællesskabet omkring Vig Kirke. F.eks. som praktisk hjælper i forbindelse med kirkefrokost, kirkekaffe, Torsdagstræf. Bage en kage eller boller, handle ind, lave mad, pynte op, dække borde, rydde af, hjælpe med opvasken, ordne have, pynte kirken, banke søm i og hvad du ellers vil bidrage med :-)

Meld dig på VIG KIRKES AKTIVLISTE:
Send en mail til Doris: dhj@km.dk

Vig kirkes nyhedsbrev

Ønsker du at modtage et nyhedsbrev om noget af det,

der sker i og omkring Vig Kirke og præstegård – og andre steder –

så tilmeld dig til PEP (Poul Erik Pedersen) her

Dåbsæbletræet

Det smukke dåbsæbletræ er kreeret af kunstner Jokum Lind Jensen til Vig Kirke i 2016 – se www.jokumlindjensen.com

Familie Journalen

Vig Kirke var valgt som årets “JULEKIRKE 2011” i Familie Journalen,

nr. 47/2011, 135. årgang. Artiklen fra bladet ses her

•••

Folkesagn om guldpenge under lindetræet

i Vig præstegårdshave

I præstegårdshaven var der engang et stort gammelt linde-træ, hvorom der fortælles, at en Skat var begravet under det, men at Præstegaarden vilde brænde om Natten, hvis man forsøgte at grave efter den!

"En gammel Kone har fortalt, at hvis man fælder det største Træ i Vig Præstegaardshave, vil man finde en Dynge Guldpenge, som en af de gamle Præster har gravet ned; men der hviler en Forbandelse over de Penge, og Straffen, der følger, efter man har fundet Skatten, er den, at den gamle Gaard vil brænde".

Her en TV øst udsendelse om SKATTEJAGT … fra 9. november 2018:

Se udsendelsen her

KVIST – Folkekirkens skoletjeneste