Vores nye graver Heidi præsenterer sig selv

Mit navn er Heidi Johansen, jeg er 46 år gammel og uddannet produktionsgartner.

Inden da har jeg været sygeplejerske i 5 år.

I mit arbejde som gartner har jeg lavet meget forskelligt, da jeg holder meget af at lære og udvikle mig med mit fag.

Jeg har bl.a. arbejdet på NOVO i Gentofte, på Ordrupgård, Hvidøre i Klampenborg, Charlottenlund Slot, Bernsdorf Slot og Fredensborg. Så har jeg arbejdet i Holbæk Boligselskab, Køge Kommune og på Lyngby og Tveje Merløse Kirkegårde.

Jeg har også arbejdet en del på planteskole i Grønne Hjem Ballerup, Thyme Planteskole ved Køge og senest på Holbæk Planteskole, hvorfra jeg også, i sin tid, blev udlært.

Jeg interesserer mig rigtig meget for planter, vækst, pleje og vedligeholdelse. Derudover holder jeg meget af kontakt med mennesker i mit arbejde og elsker mangfoldighed.

Privat har jeg snart været gift med Ernst i 25år og vi har 3 dejlige døtre på 23, 21 og 16 år, hvoraf den sidste bor hjemme. I min fritid nyder jeg meget naturen i og omkring Havnsø, hvor jeg bor og er vokset op. Jeg ror havkajak, stand up padler, vinterbader og dyrker yoga.

Jeg glæder mig meget til at lære jer og jeres kirke og sogn at kende og pleje jeres fine kirkegårde.