Brød på bordet.jpg

Kød på ordet – Brød på bordet

Søndagens tekst under lup – et samtaleværksted

I Trinitatis-tiden skal julens, påskens og pinsens budskaber nære os, så troen slår rod og vokser i os.

Vi vil derfor se nærmere på et par af de kommende søndages tekster og samtale om indholdet. Biblen kan til tider være svær at forstå. Så hvad er det, der undrer os? Hvad synes vi er noget vrøvl? Hvad taler til os?

Alle er velkomne, der kræves ingen forkundskaber og du behøver ikke sidde på kirkebænken hver søndag – du skal bare være nysgerrig på biblen og have lyst til en snak om tro.

Vi afslutter samtaleværkstedet med en bid brød, og der er således mulighed for næring til både krop og sjæl. Det er gratis at deltage.

Vi mødes i kirken onsdag den 15. september og onsdag den 6. oktober kl. 10 – 12.

Vel mødt!